Ελλάδα

«Κόλαση» στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, συνελήφθη ο Παλάσκας!

Έπειτα από μια επεισοδιακή νύχτα, διεξάγονται κανονικά αυτή την ώρα οι εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, με τον απερχόμενο πρόεδρο, Μανώλη Παλάσκα να συλλαμβάνεται από την αστυνομία την ώρα της Γ.Σ.!

Μετά από μηνύσεις που κατέθεσαν τα σωματεία που μέσα στη… μαύρη νύχτα απέκλεισε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας από τις σημερινές εκλογές της τοπικής Ένωσης, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και την ώρα της Γενικής Συνέλευσης η αστυνομία τον συνέλαβε!

Η διαδικασία διεξάγεται αυτή την ώρα κανονικά και τα σωματεία έχουν αρχίσει να ψηφίζουν, χωρίς βέβαια την παρουσία Παλάσκα και χωρίς τα σωματεία που τον στήριζαν, τα οποία αποχώρησαν μετά την σύλληψή του!

Είχε προηγηθεί μια επεισοδιακή Παρασκευή όπου ο Παλάσκας έφαγε τα μούτρα του από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όταν προσπάθησε να αποκλείσει από τις εκλογές τους υποψηφίους της παράταξης του Χρήστου Σκάρλου για να… κατέβει μόνος του στις εκλογές!

Αφού δεν τα κατάφερε με αυτόν τον τρόπο, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα ο Παλάσκας ανακοίνωσε τα σωματεία που θα έχουν δικαίωμα «παρουσίας και λόγου» στην Γ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας και τα οποία δεν θα προλάβαιναν πλέον να προσφύγουν πουθενά.

Τα σωματεία πήγαν τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μηνύσεις, ζητώντας να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία. Έτσι ο Παλάσκας συνελήφθη το πρωί στη διάρκεια της Γ.Σ.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας είναι πλέον έτοιμη να γυρίσει μετά από πολλά χρόνια σελίδα και η εποχή Παλάσκα που συνδέθηκε με τον στενό εναγκαλισμό της με την προηγούμενη κατάσταση στην ΕΠΟ και τις διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη, να αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x