Αγγλία

Κόλλησε στη Λίβερπουλ η Τότεναμ!

Την γκέλα της Λίβερπουλ στο ντέρμπι εκμεταλλεύτηκε η Τότεναμ που δεν την πάτησε στο Στόουκ (2-1) και την έπιασε στην 3η θέση. Αγκαλιάζει την 7η θέση η Μπέρνλι. Σοκ για Πάλας, γκολ ο Μιλιβόγεβιτς.

Την απώλεια της Λίβερπουλ στο «Goodison Park» εκμεταλλεύτηκε η Τότεναμ! Οι «spurs» πέτυχαν την έκτη σερί τους νίκη στην έδρα της Στόουκ με σκορ 2-1 κι έπιασαν τους «ρεντς» στην 3η θέση της Premier με 67 βαθμούς.

Το σκορ στο ματς άνοιξε στο 52ο λεπτό με τον Έρικσεν. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντιούφ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της ομάδας του Ποκετίνο και έκανε το 1-1. Πάντως, ούτε οι «πότερς» πρόλαβαν να χαρούν το τέρμα τους αφού στο 63’ ο Κέιν έκανε το 2-1 για την Τότεναμ, η οποία παρά την πίεση που δέχτηκε (είχαν και δοκάρι οι γηπεδούχοι) κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αγκαλιάζει την 7η θέση, που υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Μπέρνλι. Οι «clarets» έκαναν μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Γουότφορντ (2-1) κι έφτασαν τους 49 βαθμούς! Παράλληλα, τα νέα από το «Κing Power» ήταν ευχάριστα, αφού η Νιουκάστλ έκανε το «διπλό» κόντρα στη Λέστερ (2-1), που έμεινε στους 43 βαθμούς.



Τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη έχασε στο φινάλε του ματς με την Μπόρνμουθ η Κρίσταλ Πάλας. Οι «eagles» αν και κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη, είδαν τον Κινγκ να σκοράρει στο 89’ και να σώζει τους γηπεδούχους (2-2). Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μιλιβόγεβιτς στο 47’.



Χέρι-χέρι συνεχίζουν για τη μάχη της παραμονής Σουόνσι και Χάντερφιλντ. Οι «κύκνοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της ουραγού Γουέστ Μπρομ, ενώ με τον βαθμό και με το ίδιο σκορ έφυγε και η ομάδα του Βάγκνερ από το Μπράιτον. Έτσι, οι δύο ομάδες έφτασαν τους 32 βαθμούς, είναι στο +1 από την Πάλας και στο +3 από το όριο της ζώνης και την Σαουθάμπτον, που βέβαια έχει δύο ματς λιγότερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Μ. Σάββατο (7/4)

Έβερτον - Λίβερπουλ 0-0

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 2-2

Μπράιτον – Χάντερσφιλντ 1-1

Λέστερ – Νιούκαστλ 1-2

Στόουκ – Τοτεναμ 1-2

Γουότφορντ – Μπέρνλι 1-2

Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι 1-1

19:30 Μάντσεστερ Σίτι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή του Πάσχα (8/4)

16:15 Άρσεναλ - Σαουθάμπτον

18:30 Τσέλσι - Γουέστ Χαμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x