Κύπελλο Ελλάδας

Κολοβέτσιος: «Το Σάββατο πάμε να το πάρουμε»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου σε δηλώσεις του στην Media Day της ΑΕΚ. «Πάμε να το πάρουμε» το μήνυμα του παίκτη.

Ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο, που ξεκαθάρισε μιλώντας στην Media Day της ΑΕΚ, ότι ο στόχος είναι αποκλειστικά η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι στην «Ένωση» είναι δυνατοί και συγκεντρωμένοι και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

«Πάμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά ώστε να καταλάβει ο αντίπαλος ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, είναι τελικός και δεν χωρούν προβλέψεις. Έχουμε συγκέντρωση και θεωρώ ότι αυτό θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Μέσα στη χρονιά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Κάθε χρόνο πάμε για την κατάκτηση του τίτλου. Πέρσι το καταφέραμε, αυτό θα κάνουμε και φέτος» δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x