Ελλάδα

Κολοβός: «Βήμα-βήμα για την πρόκριση»

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής Νέων, Δημήτρης Κολοβός ξεκαθάρισε πως με τη νίκη 2-1 κόντρα στο Μεξικό έγινε μεγάλο βήμα πρόκρισης, αλλά υπάρχει και συνέχεια...

Τα «μωρά» του Κώστα Τσάνα έδειξαν τα δόντια τους κόντρα στο Μεξικό, με τον Δημήτρη Κολοβό να χαρίζει τη νίκη με 2-1 στο 89’.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o «χρυσός» σκόρερ της Ελλάδας ξεκαθάρισε πως είναι μια πολύ σπουδαία νίκη και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με το Μάλι την προσεχή Τρίτη.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και τον Αντώνη Καρπετόπουλο:

«Τρέξαμε παρά πολύ. Το Μεξικό είναι πολύ καλή ομάδα, όμως τα καταφέραμε και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια με το Μάλι. Στη φάση του γκολ πήγα να γυρίσω από τα δεξιά, δεν μου βγήκε, γύρισα από την άλλη, σούταρα και μπήκε. Έχω βάλει ένα παρόμοιο στην Τρίπολη. Σημασία έχει ένα. Το γεγονός πως πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο διεθνής φορ και συνέχισε:

«Το Μεξικό είναι μια δουλεμένη ομάδα, αλλά εμείς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να μας νοιάζει τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας. Ήμασταν στο 100% και καταφέραμε να νικήσουμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς, βήμα-βήμα για την πρόκριση. Θα αναλύσουμε το Μάλι με τον κόουτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x