Copa America

Έγινε των… Ρομέρο και κέρδισε με ανατροπή η Παραγουάη

Η Παραγουάη ήταν καλύτερη της Βολιβίας, η οποία προηγήθηκε στο 10’ με πέναλτι, και στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και επικράτησε με 3-1 στην 1η αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα.

Με τεράστια ανατροπή η Παραγουάη επικράτησε με σκορ 3-1 της Βολιβίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα.

Οι Παραγουανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, όμως η Βολιβία στη δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι κέρδισε πέναλτι που υποδείχθηκε μετά την χρησιμοποίηση του VAR και ο Σααβέντρα ευστόχησε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Παραγουάη δεν το έβαλε κάτω, καθώς συνέχισε να πιέζει για να μπορέσει να σκοράρει, και στο 20’ η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής βλέποντας το βίντεο δεν υπέδειξε κάτι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως, υπήρξε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στον αγώνα, αφού αποβλήθηκε ο Σεουλάρ, αφήνοντας με έναν παίκτη λιγότερο τους Βολιβιανούς.

Οι Παραγουανοί εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν κατά κράτος της Βολιβίας. Στο 62’ ο Κακού Ρομέρο κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Άνχελ Ρομέρο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 80’.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x