Champions League

Κορυφαία «σφυρίχτρα» στο Μπενφίκα-ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής του περυσινού τελικού του Champions League, Μίλοραντ Μάζιτς, ορίστηκε να διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Κορυφαία «σφυρίχτρα» όρισε η UEFA στην προσεχή αναμέτρηση (21-8, 20:00) του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για τα play off του Champions League.

Πρόκειται για τον 45χρονο, Μίλοραντ Μάζιτς, που είχε διευθύνει τον τελικό του Champions League της περασμένης σεζόν ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, στον οποίο επικράτησε 3-1 η «βασίλισσα».

Βοηθοί του Μάζιτς θα είναι οι Μίλοβαν Ρίστιτς και Νταλιμπόρ Τζούρτζεβιτς, ενώ επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούζιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Σέρβος, Νεμάνια Πέτροβιτς. Όλοι τους, όπως συνηθίζεται, είναι από την ίδια χώρα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, από τη Σερβία.

Ο Μάζιτς είναι διεθνής από το 2009 και έχει διαιτητεύσει 27 ματς στους ομίλους του Champions League, ενώ διαιτήτευσε τρία παιχνίδια στο Μουντιάλ της Ρωσίας (Νότια Κορέα - Μεξικό 1-2 και Σενεγάλη - Κολομβία 0-1 στη φάση των ομίλων, αλλά και το Βραζιλία - Βέλγιο 1-2 στην προημιτελική φάση).

Παράλληλα, έχει «σφυρίξει» και τέσσερα ματς ελληνικών ομάδων και μεταξύ αυτών κι ένα του ΠΑΟΚ. Αυτό με την Τότεναμ για τους ομίλους του Europa League της σεζόν 2011-12, το οποιο έληξε 0-0. Επιπλέον, έχει βρεθεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για τους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2014-15, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0, όπως και την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League (φάση των «32») της σεζόν 2011-12, όπου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε νικήσει 1-0 στη Ρωσία.

Ακόμη ήταν στην ήττα με 4-2 της ΑΕΚ από τη Ζενίτ για τους ομίλους του Europa League της σεζόν 2010-11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x