Αγγλία

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση για το ντοκιμαντέρ της Μάντσεστερ Σίτι

Κορυφώνονται οι αντιπαραθέσεις σχετικά με το ντοκιμαντέρ για την Μάντσεστερ Σίτι, με τις ανταγωνίστριες ομάδες αλλά και κανάλια να προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους σε αυτό το ενδεχόμενο.

Κορυφώνονται οι ανταιπαραθέσεις σχετικά με το ντοκιμαντέρ της Amazon για την Μάντσεστερ Σίτι, με τις ανταγωνίστριες ομάδες, αλλά και τα επίσημα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ να προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους σε αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα τόσο το «Sky Sports», όσο και το «BT Sports», υπενθύμισαν στους συλλόγους του κορυφαίου αγγλικού πρωταθλήματος, πως πρέπει να πάρουν από αυτούς σχετική άδεια αν θέλουν να δείξουν μέσω των καμερών τους πλάνα από τα γήπεδά τους, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Η δήλωση αυτή των ανθρώπων που εκπροσωπούν τα εν λόγω αθλητικά κανάλια, έχει φυσικά να κάνει με την απόφαση των «πολιτών», να επιτρέψουν στην «Amazon» να γυρίσει ντοκιμαντέρ γύρω από το «Etihad» και την ομάδα τους, έναντι 10 εκ λιρών.

Με αυτόν τον τρόπο τα δυο κανάλια που μεταδίδουν αποκλειστικά τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ στο «Νησί», θέλουν να προστατέψουν την επένδυσή τους, καθώς για την κάλυψή τους, έχουν καταβάλλει το αστρονομικό ποσό των 5 δις λιρών!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x