Stoiximan Super League

Κούδας: «ΤρελοΠΑΟΚτσής ο Σαββίδης, όσο είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ δεν μπορούν να τον κουνήσουν»

Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης όπως δήλωσε ο Γιώργος Κούδας, ο οποίος θεωρεί ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι δυνατός.

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε για τον ΠΑΟΚ που επέστρεψε στους τίτλους ύστερα από το 2003, τον Ιβάν Σαββίδη –χαρακτηρίζοντάς τον τρελοΠΑΟΚτσή-, τη νέα εποχή που έρχεται και τις επιτυχίες που ήρθαν και σε άλλα αθλήματα την Κυριακή.

«Όσο είναι δυνατός και κάνει αυτά που κάνει, εγώ πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουν να τον κουνήσουν», ανέφερε στον «Metropolis» ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος βρέθηκε στα μπουζούκια και γιόρτασε το Κύπελλο μαζί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου και το μήνυμα που ο ίδιος στέλνει: «Το μήνυμα είναι ότι χθες γιόρταζε ο ΠΑΟΚ. Δε γιόρταζε μόνο το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, γιόρταζε το βόλλεϊ, γιόρταζαν οι γυναίκες. Πιστεύω στην ψυχή των ΠΑΟΚτσήδων και θέλω να είναι ένας ο ΠΑΟΚ.»

-το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου βάζει τον ΠΑΟΚ σε μια νέα εποχή: «Εγώ είχα πει πριν από μερικούς μήνες, όταν αποκλειστήκαμε από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ότι πλέον ο ΠΑΟΚ έχει δύο στόχους. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Γιατί τίποτα δεν τελειώνει πριν την τελευταία αγωνιστική. Και όπως βλέπετε στην Ελλάδα, με αυτά που γίνονται, όλα κρίνονται την τελευταία αγωνιστική. Τον έναν στόχο τον πέτυχε. Τον άλλον τον έφτασε, αλλά πλέον το στοίχημα είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Τότε τελειώνουν όλα.»

-την δήλωση του Σαββίδη ως προς το ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα: «Πάντα υπάρχουν οι ευσεβείς πόθοι. Εγώ έχω συνεχή επαφή με τον κύριο Σαββίδη. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Εφ’ όσον ολοκληρωθεί η χρονιά θα ξεκινήσει το σκάουτινγκ, το επιτελείο το τεχνικό για την επόμενη μέρα. Αν αυτή η επόμενη μέρα είναι τόσο επιτυχημένη όσο η φετινή σεζόν, αισιοδοξώ ότι θα πραγματοποιήσει και αυτόν τον στόχο του.»

-το αν υπάρχει μέτωπο των άλλων τριών μεγάλων: «Ανέκαθεν υπήρχε αυτό το μέτωπο. Ιδιαίτερα σε αυτήν την εποχή την επαγγελματική και των χρημάτων, αν δεν είσαι δυνατός σε χρήμα, σε χτυπάνε. Όσο είναι δυνατός και κάνει αυτά που κάνει, εγώ πιστεύω ότι δεν θα μπορέσουν να τον κουνήσουν».

-τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ένας τρελοΠΑΟΚτσής. Χθες στα μπουζούκια έδειξε πραγματικά το πρόσωπό του όταν δεν είναι πρόεδρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x