Europa League

Κουστέρης: «Επιθετικά για την πρόκριση ο Ατρόμητος, αλλά χωρίς μεγάλα ρίσκα»

Ο Παύλος Κουστέρης μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία του Ατρομήτου πριν τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Λέγκια με στόχο την πρόκριση στα play offs του Europa League. Τι ανέφερε για τα μεταγραφικά.

Ώρα… πρόκρισης για τον Ατρόμητο…

Οι Περιστεριώτες υποδέχονται στις 19:00 τη Λέγκια Βαρσοβίας με στόχο το εισιτήριο για τα play offs του Europa League και ο Παύλος Κουστέρης μετέφερε -μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6- τα τελευταία νέα των «κυανόλευκων».

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πλάνο με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, συγκριτικά με την αναμέτρηση στην Πολωνία, δίχως, ωστόσο, να… ξεφύγει από τη φιλοσοφία του πρώτου αγώνα, αφού δεν πρόκειται να πάρει τρελά και μεγάλα ρίσκα.

Ούτως ή άλλως, όπως επεσήμανε και ο Παύλος Κουστέρης και πρώτος να δεχθεί ο Ατρόμητος θα είναι και πάλι εφικτή η πρόκριση, αφού θα θέλει δύο γκολ.

Επιπλέον, έγινε λόγος και για τα μεταγραφικά. Οι Περιστεριώτες ψάχνουν ένα οκτάρι, αφού ο Νταβίντ Κορτ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και μοιάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο για παραχώρησή του, ενώ σε περίπτωση που κάνει την υπέρβαση ο Ατρόμητος θα κοιτάξει πιο ζωηρά τη λίστα με τους επιθετικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x