Stoiximan Super League

Κούτρης: «Ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, δεν έχει τελειώσει η πρόκριση»

Να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει της ρεβάνς με την Παρτίζαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλησε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Χαμηλά τους τόνους θέλησε να κρατήσει ο Λεονάρντο Κούτρης. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Παρτίζαν, ο νεαρός χαφ χαρακτήρισε ιδιαίτερη στιγμή την συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στο Champions League, ενώ υποστήριξε πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμη!

«Σίγουρα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και για εμένα και για την ομάδα. Πιστεύω ότι συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, το είχαμε επεξεργαστεί πολύ καλά στο μυαλό μας και θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε μία πολύ “καυτή” έδρα. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά επανήλθαμε γρήγορα. Όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε άλλα 90 λεπτά στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν τελείωσε τίποτα. Με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο νεαρός μπακ.

Στη συνέχεια, ο Κούτρης αναφέρθηκε και στην απουσία του Φορτούνη που προέκυψε και την τελευταία στιγμή: «Το ρόστερ είναι μεγάλο φέτος. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής. Σίγουρα ο Κώστας ήταν μια σημαντική απώλεια για εμάς, αλλά πρώτα από όλα βοήθησε τον εαυτό του που δεν έπαιξε, αλλά και την ομάδα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, που είτε κάθονταν στον πάγκο, είτε δεν ήταν μαζί μας μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστούν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού: «O κόσμος του Ολυμπιακού πάντα μας στηρίζει. Θεωρώ ότι θα δώσει βροντερό παρών και με τη φωνή του και τη στήριξη του θα πάρουμε την πρόκριση που τόσο θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x