Ελλάδα

Κουτσοκούμνης στο sportfm.gr : «Πυροδοτούνται εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης επιβεβαίωσε στο sport-fm.gr τη σοβαρότητα της επιστολής της FIFA στην ΕΠΟ λέγοντας χαρακτηριστικά οτι αναμένεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι εξελιξεις αναμένονται ραγδαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά και την επιστολή που απέστειλε η FIFA στην ΕΠΟ σχετικά με την επιτροπή δεοντολογίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Άρης Ασβεστάς.

Το sportfm.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος τόνισε τη σοβαρότητα της επιστολής της FIFA προς την ΕΠΟ.

Μάλιστα, ο κ. Κουτσοκούμνης είπε χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη επιστολή αναμένεται να «πυροδοτήσει εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το περιεχόμενό της, λέγοντας ότι είναι υποχρέωση της ΕΠΟ να επικοινωνήσει το περιεχόμενο της επιστολής στα ελληνικά Mέσα Eνημέρωσης και στο φίλαθλο κοινό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Κουτσοκούμνης στο sportfm.gr:

«Έχει όντως σταλθεί επιστολή στην ΕΠΟ η οποία είναι αρκετά σοβαρή. Το περιεχόμενο της θα πυροδοτήσει εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θα επιβεβαιώσω ή θα διαψεύσω αυτά που έχουν βγει προς τα έξω για το περιεχόμενό της. Η ΕΠΟ ως ποδοσφαιρική αρχή του τα τόπου είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει και τα μέσα αλλά και το φίλαθλο κοινό για το περιεχόμενό της. Επαναλαμβάνω είναι μια πολύ σοβαρή επιστολή η οποία θα πρέπει να εξεταστεί το ίδιο σοβαρά από την ΕΠΟ».

Γρηγόρης Ποζιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x