Champions League

«Κράξιμο» Σπόρτινγκ στην UEFA για τον αποκλεισμό (video)

Η Σπόρτινγκ με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποδεικνύει πως αδικήθηκε με την ακύρωση του γκολ της στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και «καρφώνει» την UEFA.

Ακόμη δεν έχουν ηρεμήσει στη Σπόρτινγκ για τον αποκλεισμό στα play offs του Champions League, καθώς φωνάζουν για το γκολ στη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, που ακυρώθηκε επειδή-σύμφωνα με τους διαιτητές-η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή.

Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας με τη βοήθεια της τεχνολογίας αποδεικνύουν πως η απόφαση ήταν λάθος και ζητούν ή μάλλον απαιτούν μέτρα από την UEFA.

«Ακυρώθηκε το γκολ; Πέρασε η μπάλα την τελική γραμμή; Ας το ξαναδούμε. Μικρές αποφάσεις μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά για κάθε ομάδα. Είναι αναγκαίο να εφαρμοστεί η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο», αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Golo Slimani vs CSKA

Pequenas decisoes podem fazer grandes diferencas para qualquer equipa. E urgente trazer para o Futebol a tecnologia presente noutros desportos. #ModerniseFootball Small decisions can make a big difference for any team. It is urgent to introduce technology in football. Video: Tridesign

Posted by Sporting Clube de Portugal on Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x