Stoiximan Super League

Κρατά το τρίποντο και πάει από Κράσνονταρ για… αστέρια

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το 1-0 επί του Αστέρα και στρέφεται στη ρεβάνς των playoffs του Champions League.

Μπορεί η εμφάνιση να μην ήταν πειστική και ο Ολυμπιακός να έπαιξε με τη φωτιά, ωστόσο ο αντικειμενικός στόχος, δηλαδή οι τρεις βαθμοί, επιτεύχθηκε με το «φτωχό» πλην όμως επαρκές 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ρυθμό στην πρεμιέρα τους στη Super League και έπαιξαν με τη φωτιά, ωστόσο δεν το πλήρωσαν και πλέον μπορούν ανενόχλητα να στρέψουν όλη την προσοχή τους στη ρεβάνς της Τρίτης με την Κράσνονταρ για τα playoffs του Champions League. Το 4-0 του πρώτου αγώνα είναι ένα πολύ γερό θεμέλιο πρόκρισης, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κουραστεί να επισημαίνει πως ο επαναληπτικός της Ρωσίας χρήζει προσοχής προκειμένου να τσεκαριστεί το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους.

Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για το Κράσνονταρ. Εκπλήξεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες, ενώ το πιθανότερο είναι οι Πειραιώτες να έχουν σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ματς ακριβώς την ίδια ενδεκάδα. Αν μια αλλαγή είναι πιθανή, είναι αυτή που θα φέρει στο βασικό σχήμα τον Ραντζέλοβιτς, καθώς ο νεαρός Σέρβος ήταν και χθες καθοριστικός κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x