Κρέσπο: «Ήμασταν σοβαροί κόντρα σε μία δυνατή ομάδα»

Ο Ισπανός σέντερ μπακ των νικητών τόνισε πως αντιμετώπισαν μία καλή και δυνατή ομάδα και περιμένει να μείνουν στους ίδιους ρυθμούς αγωνιστικά, ζήτησε ανάλογη συνέχεια, στάθηκε στην εκτελεστική δεινότητα του Πρίγιοβιτς και αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά:

Για το ότι δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τη γέννηση της κόρης του και αυτή ήταν στο γήπεδο: «Είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου, γιατί η Βαλεντίνα, όσες φορές έχει βρεθεί στην Τούμπα, έχουμε νικήσει. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και, όσο χειμωνιάζει ο καιρός, δεν θα έχει τη δυνατότητα η οικογένειά μου να έρχεται πολλές φορές στο γήπεδο».

Για τον αγώνα: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλή, όμως εμείς είχαμε σοβαρότητα, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να τη νικήσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε όλους τους αγώνες και να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί: «Είναι τρεις βαθμοί, αλλά και η συνέχεια που υπάρχει στους αγώνες μας. Αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και σε αυτόν το ρυθμό».

Για το ποιο ήταν το... κλειδί της νίκης: «Σίγουρα, η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς που πέτυχε και δύο γκολ. Επίσης, η καλή λειτουργία στην άμυνά μας, καθώς η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της, αλλά εμείς είχαμε καλή λειτουργία και δεν το επιτρέψαμε».

Για τη σειρά των δύσκολων αγώνων που έχει η ομάδα: «Το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει ότι θα παίξουμε δύσκολους αγώνες στη σειρά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε ομάδα που έχει πολλούς άξιους παίκτες και πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Κατέληξε πως: «Ξέρουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον δύο βαθμούς. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, έχουμε συνηθίσει σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε τη νίκη και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ