Europa League

Κρέσπο: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη» (video)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τόνισε ότι δεν έχει κλειδώσει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και πως στόχος στο ματς της Πέμπτης με την Ντιναμό Τιφλίδας είναι η νίκη.

Στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης (25/08, 21:00) με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα play off του Europa League είναι να ζευγαρώσουν τις νίκες επί της ομάδας της Γεωργίας όπως δήλωσε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

«Σίγουρα το 3-0 είναι ένα πάρα πολύ και αποτέλεσμα για εμάς, αλλά δεν σκεφτόμαστε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Είναι λάθος αυτή η νοοτροπία, σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και τέτοιους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός στόπερ.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το αυριανό παιχνίδι: «Σίγουρα το 3-0 είναι ένα πάρα πολύ και αποτέλεσμα για εμάς, αλλά δεν σκεφτόμαστε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Είναι λάθος αυτή η νοοτροπία, σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και τέτοιους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε».

- τις στημένες φάσεις και το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Φυσικά δεν είναι αυτή η δουλειά μου, αλλά μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Είναι κάτι το οποίο το δουλεύουμε οι στημένες φάσεις και για αυτό βλέπουμε γκολ και από τους επιθετικούς και από τους αμυντικούς».

- την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνονται οι παίκτες. Δεν είναι αγωνιστικό δηλαδή. Αφορά τα μέλη που αποτελούν τη Λίγκα, αυτοί θα πρέπει να το λύσουν. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και το πως θα αποδώσουμε καλά αύριο για να περάσουμε στους ομίλους. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν και είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα. Τώρα αν δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 10, θα δούμε τι θα γίνει, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτό».

- το πρώτο του διάστημα στην ομάδα: «Γενικότερα στην ομάδα νιώθω πάρα πολύ καλά, με έκαναν όλοι να προσαρμοστώ πολύ εύκολα. Η πόλη είναι πάρα πολύ όμορφη... Κι αυτό ακόμη έχει τη σημασία του, γιατί βοηθάει έναν παίκτη να είναι συγκεντρωμένος στο γήπεδο, είναι κάτι σημαντικό για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x