Γαλλία

Κρίσιμη συνάντηση Παρί - Μπάρτσα για Νεϊμάρ: Παρών και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Παρουσία του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, θα πραγματοποιηθεί η σημερινή κρίσιμη συνάντηση με την Μπαρτσελόνα για την υπόθεση του Νεϊμάρ.

Καθοριστική αναμένεται η σημερινή (27/8) συνάντηση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα με εκείνους της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, για την υπόθεση της επιστροφής του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα». Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι θα δώσει το "παρών" και ο πρόεδρος της ομάδας του Παρισιού, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κάτι που δεν έκανε στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Τα ρεπορτάζ από την Γαλλία και την Ισπανία λένε ότι σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Νεϊμάρ, λίγες μέρες πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Από την πλευρά των Καταλανών στη συνάντηση θα βρεθεί, εκτός των Αμπιντάλ και Μπόρδας και ο Όσκαρ Γκράου, που πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις, κάτω από τον πρόεδρο, Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Όλα δείχνουν ότι η ημέρα θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Βραζιλιάνου,που απασχολεί για ένα ακόμα καλοκαίρι τη μεταγραφική επικαιρότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x