Ελλάδα

Η ανακοίνωση του Κρητικού Αστέρα για το επεισόδιο που καταγγέλλει η γυναίκα διαιτητής

Με ανακοίνωσή του ο Κρητικός Αστέρας αρνείται ότι υπήρξε σωματική επαφή από παίκτη της ομάδας στη γυναίκα που διηύθυνε το παιχνίδι με τους Νέους Μινώταυρου.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα Χανιών στην Κρήτη μεταξύ των Νέων Μινώταυρου με τον Κρητικό Αστέρα, με τη γυναίκα διαιτητής, Βράγκου, να καταγγέλλει ότι παίκτης των φιλοξενούμενων χειροδίκησε εις βάρος της.

Με ανακοίνωσή του, ωστόσο, ο Κρητικός Αστέρας αρνείται πως υπήρξε σωματική επαφή από ποδοσφαιριστής της ομάδας, τονίζοντας ότι το επεισόδιο περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κρητικού Αστέρα:
«Το ΔΣ της ομάδας του Κρητικού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει σχετικά με το συμβάν στο τέλος του αγώνα μεταξύ του τερματοφύλακα της ομάδας και της διαιτητού ότι ουδέποτε υπήρξε σωματική επαφή αλλά περιορίστηκε σε λεκτικό επίπεδο.

Επίσης μετά την αρχική έντονη διαμαρτυρία (λανθασμένη) του ποδοσφαιριστή μας εξαπολυθηκαν ύβρεις εκατέρωθεν από τους παραπάνω εμπλεκομενους.

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή σωματικής βίας εντός και εκτός γηπέδων και σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν η πρώτη που θα το κατέκρινε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x