Γενικά

Ξανά χωρίς Μέσι η Αργεντινή

Απών από τα δύο επόμενα παιχνίδια της Αργεντινής κόντρα σε Βραζιλία και Ιράκ θα είναι ο Λιονέλ Μέσι, όπως αποφάσισε ο ίδιος.

Παρατείνεται η απουσία του Λιονέλ Μέσι από το ρόστερ της εθνικής Αργεντινής, αφού δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της «Αλμπισελέστε» ούτε για τα φιλικά του Οκτωβρίου κόντρα σε Βραζιλία και Ιράκ.

Ο 31χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα ζήτησε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Λιονέλ Σκαλόνι να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του για τις φιλικές αναμετρήσεις με αντιπάλους το Ιράκ (11/10) και Βραζιλία (16/10).

Ο Μέσι έχει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του από τις 30 Ιουνίου και εκείνη την ήττα με 4-3 από τη Γαλλία στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ έλαμψε δια της απουσίας του και στα τελευταία φιλικά της χώρας του κόντρα σε Γουατεμάλα και Κολομβία, που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Έτσι αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι φήμες που καθιστούν εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x