Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει για Χατζηισαΐα και Κουλούρη, παίρνει και εξτρέμ ο Ατρόμητος

Το διπλό deal με τους Χατζηισαϊα και Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ «παλεύει» ο Ατρόμητος, την ίδια στιγμή που θέλει να κλείσει άμεσα και έναν εξτρέμ για να είναι καλυμμένος στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Για την αυριανή πρώτη προπόνηση της σεζόν ετοιμάζονται στον Ατρόμητο, με τις διακοπές των παικτών να ολοκληρώνονται και τυπικά.

Ωστόσο, η μορφή του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς απομένουν κινήσεις για να στελεχωθεί πλήρως το έμψυχο δυναμικό που θα έχει στη διάθεσή του ο Νταμίρ Κάναντι.

Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση, με τους «εκλεκτούς» να είναι δεδομένοι. Δημήτρης Χατζηισαΐας και Ευθύμης Κουλούρης δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ και οι Περιστεριώτες είναι σε ανοιχτή γραμμή να τους αποκτήσουν. Στην περίπτωση του πρώτου, ο Ατρόμητος απλά περιμένει την αναζήτηση του παίκτη για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό ενώ για τον δεύτερο, αναμένεται η απόκτηση του Τεέμου Πούκι από τον ΠΑΟΚ για να καλυφθούν οι θέσεις των επιθετικών. Αμφότερες οι περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τα μέσα, το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Παρ’ όλα αυτά, τα μεταγραφικά «χτυπήματα» των Περιστεριωτών δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φορτσάρει τα τελευταία 24ωρα και για την απόκτηση του ενός εξτρέμ και δεν αποκλείεται πολύ άμεσα να προκύψουν θετικά νέα για τους «κυανόλευκους».

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x