Europa League

Ξεχωρίζουν Χριστοδουλόπουλο-Λιβάγια στη Μίλαν

Ανάλυση της ΑΕΚ, στην οποία οι Χριστοδουλόπουλος επισημαίνονται ως οι παίκτες που πρέπει να προσεχθούν περισσότερο, φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν.

Μόνο «αδιάβαστη» δεν θα υποδεχθεί η Μίλαν την ΑΕΚ.

Ενόψει του αυριανού αγώνα για το Europa League, στο επίσημο site του ιταλικού συλλόγου φιλοξενείται ανάλυση της «Ένωσης».

Σε αυτή λοιπόν ο παλαίμαχος επιθετικός Φάμπιο Μπαζάνι (έχοντας παρακολουθήσει προφανώς το ματς με την Ξάνθη) αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Ο προπονητής της, Μανόλο Χιμένεθ, προτιμάει το 4-2-3-1, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, ο Γκάλο και ο Μπακάκης παίζουν στα άκρα, ενώ ο Λαμπρόπουλος και ο Βράνιες στο κέντρο.

Στη μεσαία γραμμή, Σιμόες και Γαλανόπουλος ως ανασταλτικοί μέσοι, με τον Χριστοδουλόπουλο, τον Λιβάγια και τον Μάνταλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραούχο. Μια ομάδα την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε.

Προηγουμένως αναφέραμε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Μάρκο Λιβάγια, είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίους οφείλουμε να προσέξουμε ιδιαίτερα από τον ελληνικό σύλλογο.

Ο Λάζαρος έπαιξε στην Ιταλία μεταξύ 2013 και 2016, παίρνοντας μεταγραφή σε Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια. Ο Λιβάγια από την άλλη, μετά την ανάδειξή του από την Ίντερ και το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2012-13, συνέχισε την ιταλική εμπειρία του παίζοντας σε Αταλάντα και Έμπολι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x