Ιταλία

«Κυνηγάει» τον Μπατιστούτα ο Κουαλιαρέλα!

Τα φανταστικά επιτεύγματα του Φάμπιο Κουαλιαρέλα έχουν γίνει θέμα συζητήσης στην Ιταλία, με τον πολύπειρο φορ να βρίσκεται μια ανάσα από το να ισοφαρίσει ένα τρελό ρεκόρ του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Μια ανάσα από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του μυθικού Γκαμπριέλ Μπατιστούτα βρίσκεται ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα!

Ο Ιταλός επιθετικός διανύει μία απίθανη σεζόν φέτος στην Serie A, παρά τα 34 του χρόνια και «κυνηγάει» ένα τρελό ρεκόρ του Αργεντινού! Συγκεκριμένα, ο Μπατιστούτα τη σεζόν 1994-95 είχε καταφέρει να σκοράρει σε έντεκα σερί αγωνιστικές! Μάλιστα, το είχε καταφέρει στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε με ένα τέρμα στη νίκη επί της Κάλιαρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ακολούθησαν άλλα 12 τέρματα στα 10 επόμενα ματς, σκοράροντας μεταξύ άλλων από δύο τέρματα κόντρα σε Κρεμονέζε και Νάπολι. Τελείωσε τη σεζόν με 26 τέρματα, με την Φιορεντίνα να καταλαμβάνει την 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

inner

Από την δική του μεριά, ο Κουαλιαρέλα έχει σκοράρει σε δέκα σερί παιχνίδια, έχοντας συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα 14 τέρματα (είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο) και έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μπατιστούτα στο ερχόμενο εντός έδρας ματς με την Ουντινέζε (26/01, 19:00). Εάν καταφέρει να σκοράρει, θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον εκπληκτικό Αργεντινό φορ στην 22η αγωνιστική και στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νάπολι (02/02, 19:00).

Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x