Κύπρος

«Καθάρισε» την Ανόρθωση και έφυγε για τα ημιτελικά ο Άρης!

Ο Άρης επικράτησε 3-2 της Ανόρθωση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Λύγισε με ανατροπή την ΑΕΚ Λάρνακας ο Απόλλων Λεμεσού.

Σπουδαίες προκρίσεις για τον Άρη και τον Απόλλωνα Λεμεσού στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Άρης επικράτησε 3-2 της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, σφραγίζοντας εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη μισή και παραπάνω δουλειά από το πρώτο μέρος, με τους Καζού (13’), Μπένγκτσον (24’) και Γκομίς (35’) να βάζουν την υπογραφή τους με τα γκολ τους.

Στο δεύτερο μέρος η «Κυρία» έκανε την αντεπίθεσή της, αλλά στο φινάλε έμεινε με άδεια τα χέρια. Ο Καστλέλ έβαλε στο κόλπο τους γηπεδούχους με δύο πέναλτι του Καστλέλ, αλλά το δεύτερο ήρθε πολύ αργά (57’, 90’+4’). Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη του Άρη απέναντι στην Ανόρθωση, έχοντας γκολ 15-5.



Την ίδια ώρα ο Απόλλων Λεμεσού του Ματιέ Βαλμπουενά έφερνε τούμπα την ΑΕΚ Λάρνακας, επικρατώντας 2-1 εντός έδρας. Ο Γκάμα άνοιξε το σκορ στο 8’ για τους φιλοξενούμενους με δυνατό σουτ, με τον Σάντος να απαντάει στο 23ο λεπτό με δυνατό σουτ έπειτα από φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ενώ η ανατροπή σφραγίστηκε στο 79ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Μάρκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x