Κύπρος

Με συνοπτικές διαδικασίες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ομόνοια και Πάφος

Χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου, Ομόνοια και Πάφος νίκησαν Νέα Σαλαμίνα (5-0) και ΑΕΖ (3-1) αντίστοιχα, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola.

«Σφραγίστηκαν» τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου Coca Cola.

Αρχικά, η Πάφος ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια στη Νέα Σαλαμίνα, την οποία διέσυρε με σκορ 5-0. Μετά από ένα ανταγωνιστικό πρώτο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κοντρέρας, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήραν προβάδισμα 2-0 με τον Γκολντάρ.

Το δεύτερο μέρος ήταν επίσης μονόλογος, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με κοντινό πλασέ του Ζάιρο ο οποίος διαμόρφωσε το 3-0 στο 48'. Στο 67’ η ομάδα του Καρσέδο διεύρυνε σε 4-0 το προβάδισμά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλακάρι, ενώ στο 86' ο Ζαζά διαμόρφωσε το 5-0.

Με αντίστοιχη ευκολία προκρίθηκε και η Ομόνοια, η οποία «καθάρισε» με σκορ 3-1 την ΑΕΖ και εξασφάλισε μια θέση στην τετράδα. Οι Σεμέδο στο 26' και Στεπίνσκι στο 29' και στο 41' κατάφεραν να βρουν δίχτυα για τους «πράσινους», με τον Ντιγκινί (90+) να σημειώνει το τέρμα της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Την Πέμπτη (29/02) θα λάβουν χώρα οι άλλοι δύο προημιτελικοί, μεταξύ Απόλλωνα Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας και Ανόρθωσης-Άρη Λεμεσού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x