Γερμανία

Κυρίαρχοι Μέσι και Κλοπ σε γκάλοπ παικτών της Bundesliga

Εντυπωσιακά ποσοστά συγκέντρωσαν ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα και ο προπονητής της Λίβερπουλ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα έκανε το Kicker μεταξύ 270 παικτών της Bundesliga.

Στο ερώτημα για τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου ο Λιονέλ Μέσι κυριαρχεί με 54,8% αφήνοντας πολύ πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 12,6% και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 10,7%, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Κιλιάν Εμπαπέ με 4,4%.

Όσο για τον καλύτερο προπονητή, ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε… περίπατο συγκεντρώνοντας το 74,8%, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να περιορίζεται στο 13% και τον Χάνσι Φλικ τρίτο με 4,8%. Ο Ζινεντίν Ζιντάν μοιράζεται την πέμπτη θέση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε έχοντας από 1,1%.

Η Premier League ψηφίστηκε μακράν το κορυφαίο πρωτάθλημα με 74,4%, ενώ ακολούθησε η Bundesliga (αν δεν παινέψεις το… σπίτι σου) με 17,8% και η La Liga με 5,6%.

Όσον αφορά στο γερμανικό πρωτάθλημα, κορυφαίος ψηφίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 42,6%, με τους Τζέιντον Σάντσο με 14,1% και Τζόσουα Κίμιχ με 12,2% να ακολουθούν. Ο Μάνουελ Νόιερ πρώτευσε στους γκολκίπερ με 35,2%, με τον Γιαν Ζόμερ να έχει 23,7%.

Παίκτης-αποκάλυψη στην Bundesliga ψηφίστηκε ο Αλφόνσο Ντέιβις με 44,8%, μπροστά από τον Έρλινγκ Χάαλαντ με 18,1%, ενώ μεγαλύτερη απογοήτευση επελέγη ο Μάριο Γκέτσε με 30%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x