Γ' Εθνική

Κώτσιος στον ΣΠΟΡ FM 94.6: «Ο ΟΦΗ προκαλεί φόβο»

Ακόμη μεγαλύτερη πίεση έχει ο ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική απ’ ότι στην Super League, αφού ο κόσμος της ομάδας απαιτεί νίκες πάντα και παντού, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ηλίας Κώτσιος.

Φόβο προκαλεί στους αντιπάλους του ο ΟΦΗ -λόγω της ιστορίας του-, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ηλίας Κώτσιος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ υποστήριξε πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση στη Γ’ Εθνική απ’ ότι στη Super League.

«Σε αυτές τις κατηγορίες, όταν αγωνίζεται μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ, μετράει μόνο η νίκη. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Υπάρχει πολύς κόσμος, όμως που αγαπάει την ομάδα και θέλει να την ξαναδεί στην Α’ Εθνική», είπε αρχικά.

Για το πώς πηγαίνει η χρονιά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν: «Ξεκίνησε πολύ δύσκολα η χρονιά. Είχαμε πολλά αγωνίστηκα προβλήματα αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά παρότι είχαμε πολλά όνειρα. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται στην Α’ με πολλές επιτυχίες και την βλέπει ξαφνικά ο κόσμος στη Γ’ είναι κάτι το περίεργο. Υπάρχει πολύ πίεση, ακόμη περισσότερη και από τη Super League. Πρέπει να βάζεις πολλά γκολ και να κερδίζεις συνεχώς, είτε παίζεις σε πλαστικό είτε σε χορτάρι. Με τις κατάλληλες κινήσεις που έγιναν, όμως, από τον Δεκέμβρη και μετά, η ομάδα πάει πολύ καλά».

Για το αν… τρέμουν τα πόδια των αντιπάλων όταν ο ΟΦΗ τους καταδιώκει στη βαθμολογία: «Όπως έχει πει και ο προπονητής μας (σσ. Ο Νιόπλιας), ο ΟΦΗ προκαλεί φόβο. Ωστόσο, μια μικρότερη ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ ο ΟΦΗ έχει να χάσει πολλά. Είναι περίπλοκα τα πράγματα, αν βγει η ομάδα του ΟΦΗ εντάξει όλα καλά, ενώ αν δεν βγει θα είναι αποτυχία».

Για το διπλό με τον Ατρόμητο στον Πειραιά: «Παίζαμε σε ένα πλαστικό γήπεδο, νομίζω στα Καμίνια. Πριν από εμάς έπαιζε μια άλλη ομάδα, μετά από εμάς κάποια άλλη. Σε αυτά τα γήπεδα, όμως, είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές ίδιοι. Όταν παίζεις σε τέτοια γήπεδα, η ποιότητά σου πέφτε και βγάζεις άλλα στοιχεία όπως η δύναμη. Πλέον, εμείς ξέρουμε πώς να παίρνουμε τα αποτελέσματα αυτά».

Για την απουσία πολλών ιστορικών ομάδων από την Super League: «Για να βρεθούν τόσες ομάδες χαμηλά, σίγουρα έγιναν σοβαρά λάθη. Αργά ή γρήγορα, όμως, θα επανέλθουν αυτές οι ομάδες που έχουν πολύ κόσμο. Κι ας έπεσαν λόγω διαφόρων προβλημάτων που είχαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x