Stoiximan Super League

«Λαβωμένος» Παναθηναϊκός

Με πέντε απουσίες θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη. Ψάχνουν άτυπη… ρεβάνς οι πράσινοι για το Κύπελλο, πολλά ευρωπαϊκά «μάτια» στη Λεωφόρο.

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη, όπου οι πράσινοι θέλουν -επιτέλους- να κερδίσουν στο πρωτάθλημα, να συνεχίσουν την «μάχη» τους με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Σ’ αυτό το εγχείρημα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει αρκετούς παίκτες. Τον τραυματία Μαυρία, τον κλινήρη Μπεργκ (λόγω λοίμωξης αναπνευστικού), τους τιμωρημένους Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, ενώ απρόοπτο προέκυψε με τον Μέντες ο οποίος λόγω ίωσης έμεινε εκτός αποστολής.

Οι εκλεκτοί λοιπόν του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον Παναθηναϊκό έχουν ενημερωθεί για… κύμα σκάουτερς στη Λεωφόρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες της ομάδας (δίχως να ‘χουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες). Άνθρωποι των Μίλαν, Λιλ, Άντερλεχτ, Άγιαξ, Αταλάντα και Μερσίν θα δώσουν το «παρών» στο Απόστολος Νικολαΐδης με τα… μπλοκάκια τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x