Stoiximan Super League

«Ο Μάρκους είναι μαχητής» (pic)

Το ευχαριστώ στον κόσμο, η εκδήλωση αγάπης της Ζοζεφίν προς τον Μάρκους Μπεργκ που ταλαιπωρείται από λοίμωξη αναπνευστικού και η... μίνι εκδοχή του φορ του Παναθηναϊκού που θα την συντροφεύει!

Η σχέση της Ζοζεφίν Μπεργκ με τα social media είναι... γνωστή.

Και δεν θα μπορούσε, λοιπόν, μέσω Instagram να μην ευχαριστήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού που απ' την πρώτη στιγμή έστελναν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον Μάρκους, που ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και πιθανώς χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η σύζυγός του καθησύχασε τον κόσμο, εξέφρασε εκ νέου ανοιχτά την αγάπη της στον φορ του τριφυλλιού και ανέβασε φωτογραφία με τον γιο τους, ο οποίος θα της κρατά συντροφιά μέχρι να επιστρέψει σπίτι ο παίκτης των πράσινων.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας για τον Μάρκους. Μην ανησυχείτε... Ο άνδρας μου είναι μαχητή και σύντομα θα είναι ξανά στη δράση. Μου λείπει ο άνδρας μου, αλλά ευτυχώς έχω μια... μίνι version του να κοιμάται στο πλευρό μου (σ.σ. τον γιο τους)», έγραψε.

Thank you for all your wishes & Love for Marcus! Dont worry..My husband is a fighter and soon back on track???? miss our big man at home but luckily I have a miniversion sleeping by My side! #teamberg #family

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Josefine Ringblom Berg (@josieswall) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x