Αγγλία

Λάμπαρντ: « Σύντομα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πούλισιτς»

Σύντομα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πούλιστς, όπως τόνισε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Το καλοκαίρι η Τσέλσι ξόδεψε 64 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον 21χρονό πολλά υποσχόμενο ωστόσο εξτρέμ να μην έχει πάρα αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Λάμπαρντ. Σχετικά με αυτό τοποθετήθηκε ο τεχνικός της Τσέλσι τονίζοντας ότι το ρόστερ της ομάδας είναι γεμάτο ποδοσφαιριστές στην συγκεκριμένη θέση αλλά ο Πούλισιτς σύντομα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του με τον Λάμπαρντ να εξαίρει το ταλέντο του.

«Το ρόστερ είναι γεμάτο και αρκετά ποιοτικό και έτσι οι επιλογές των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν σε κάθε παιχνίδι είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα. Ο Πούλισιτς είχε αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια. Ο Γουίλιαν έχει επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι πολύ καλό για τον σύλλογο. Στην αναμέτρηση απέναντι στην Λίβερπουλ αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Μουντ, επειδή έπρεπε να διατηρήσουμε την δύναμή μας στον χώρο του κέντρου και έτσι προέτρεψα τον Μέισον να πάρει μέτρα στο γήπεδο», σημείωσε ο Λάμπαρντ.

«Ο Πούλισιτς θα πάρει σύντομα πάλι χρόνο συμμετοχής. Είναι νέος, πολλά υποσχόμενος και διαθέτει αστείρευτο ταλέντο. Απλώς προσαρμόζω την ομάδα κάθε αγωνιστική ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε αναμέτρησης. Είναι ο Πούλισιτς στον πάγκο, είναι ο Πέδρο, είναι ο Μπάρκλει. Επίσης υπάρχει και ο Μπατσουαγί, ο οποίος αναμφίβολα αξίζει και αυτός τις ευκαιρίες του, καθώς μπορεί να μας βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Δυστυχώς το να είσαι προπονητής κρύβει και πολλές δυσκολίες. Ωστόσο, ο Πούλισιτς θα πάρει τις ευκαιρίες του», τόνισε ο τεχνικός των «Μπλε».

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x