Stoiximan Super League

Λάζαρος και Φορτούνης τα βαρόμετρα του Ολυμπιακού

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τα σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Λουκέρνη, το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το βασικό σχήμα των πειραιωτών θα αποτελείται από τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο.

Αυτοί θα είναι εκτός απροόπτου οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στο αυριανό παιχνίδι και είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού στηρίζει πολλά σε δύο παίκτες για την αυριανή «μάχη» με τους Ελβετούς.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, δύο παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και να οδηγήσουν την ομάδα του Πειραιά σε μια σημαντική νίκη.

Είναι λογικό ο Μαρτίνς να περιμένει λοιπόν πολλά από τους δύο Έλληνες παίκτες. Έχουν την ηγετική στόφα για να ξεχωρίσουν και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει πρωτοβουλίες και από τους δύο στο αυριανό ματς. Αυτό άλλωστε μπορεί εύκολα να το διακρίνει κάποιος από τις τελευταίες προπονήσεις στου Ρέντη.

Ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων, εστίασε τις τελευταίες μέρες στην τακτική, σε ότι αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων. Έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας ζητώντας συνεχώς από τον Φορτούνη και τον Λάζαρο να πάρουν «πάνω τους» το κομμάτι της δημιουργίας από τον άξονα αλλά και από τα άκρα.

Η απόδοση των δύο παικτών θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια του Ολυμπιακού για να βάλει θεμέλια πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Φορτούνης και ο Χριστοδουλόπουλος είναι το βαρόμετρο της ομάδας του λιμανιού για την αυριανή αναμέτρηση και δικαιολογημένα οι φίλοι των πειραιωτών αλλά και ο Μαρτίνς περιμένουν πολλά από τους δύο Έλληνες παίκτες.

Ακόμα κι ένα καλό κόρνερ ή ένα καλό φάουλ από Λάζαρο και Φορτούνη μπορεί ν’ αποδειχθεί καθοριστικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x