Stoiximan Super League

Λάζαρος: «Πρωταθλητισμός; Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ»

Φτιαγμένος από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έδειξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Αφού είπε ότι θα ‘ναι σύντομα έτοιμος, τόνισε ότι ο πρωταθλητισμός είναι ο λόγος που ήρθε στην «Ένωση».

Αποφασισμένος να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Λίγη ώρα αφότου υπέγραψε το συμβόλαιό, ο Έλληνας εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε αυτή η μεταγραφή, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με τεράστιες φιλοδοξίες και θέλω κι εγώ να βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που ανήκει», συνέχισε:

«Η ΑΕΚ Είναι και μια μεγάλη οικογένεια. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κοιτάμε από αύριο κιόλας να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ευτυχώς έρχεται διακοπή λόγω των εθνικών και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος αρκετά σύντομα.

Το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το συνδυάσουμε με τη δουλειά και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία με τον ρυθμό. Η θητεία μου στην Ιταλία με έχει βοηθήσει αρκετά στο παιχνίδι, στο πώς να προσέχω το σώμα μου και στο τι θέλω και πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο»
.

Όταν ερωτήθηκε, δε, αν στόχος του είναι να κάνει πρωταθλητισμό κμε την ΑΕΚ, δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρωταθλητισμός; Γι’ αυτό ήρθα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x