Γερμανία

Λεβαντόφσκι: «Δε μας αρκεί ο Σανέ, χάσαμε Ριμπερί, Ρόμπεν και Χάμες»

Ξέσπασε για τη μεταγραφική στρατηγική της Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τόνισε ότι το κενό των Ριμπερί, Ρόμπεν και Χάμες δε θα αναπληρωθεί μόνο με την απόκτηση του Λιρόι Σανέ.

Η έλλειψη ενίσχυσης και η απώλεια του πρώτου φετινού τίτλου για την Μπάγερν Μονάχου χωρίς, μάλιστα, να σκοράρει, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός στράικερ, μιλώντας στην «Bild», «απασφάλισε» για την τακτική που ακολουθεί η ομάδα του στις μεταγραφές, τονίζοντας την ανάγκη να αναπληρωθεί το κενό που άφησαν οι Φρανκ Ριμπερί, Άριεν Ρόμπεν και Χάμες Ροντρίγκεζ.

Οι «Βαυαροί» δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην προσθήκη ενός ποιοτικού επιθετικού, κάτι που πιθανώς θα αλλάξει με την διαφαινόμενη απόκτηση του Λιρόι Σανέ από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως, αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για τον «Λέβα», για να παρουσιαστεί αναβαθμισμένη η πρωταθλήτρια Γερμανίας τη φετινή σεζόν.

«Νομίζω χρειαζόμαστε τρεις νέους παίκτες. Χάσαμε ήδη τρεις στην επίθεση με τους Φρανκ Ριμπερί, Άριεν Ρόμπεν και Χάμες Ροντρίγκεζ και μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποκτήσει κανέναν παίκτη εγνωσμένης αξίας στην αντίστοιχη θέση.

Χρειαζόμαστε έναν εξτρέμ, ακόμα κι αν έρθει ο Σανέ. Ίσως έναν αμυντικό μέσο και έναν σέντερ φορ. Αν θες να παίζεις όλη τη χρονιά με 13 ή 14 έμπειρους παίκτες, θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε 50, 60 παιχνίδια σε μια γεμάτη σεζόν, όχι απλά τρεις, τέσσερις, πέντε μήνες», ήταν τα λόγια του 30χρονου στράικερ
», ήταν τα λόγια του 30χρονου στράικερ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x