Europa League

Λέκο: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και πέρασε δίκαια»

Υπόκλιση στην ανωτερότητα της ΑΕΚ έκανε ο Ιβάν Λέκο. Ο τεχνικός της Μπριζ παραδέχθηκε ότι η «Ένωση» κυριάρχησε και προκρίθηκε δίκαια στους ομίλους του Europa League.

Το καπέλο στην ΑΕΚ έβγαλε ο Ιβάν Λέκο μετά την επιβλητική νίκη της «Ένωσης» επί της Μπριζ.

Ο τεχνικός της βελγικής ομάδας παραδέχθηκε ότι οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι και αναγνώρισε ότι δίκαια προκρίθηκαν εκείνοι στους ομίλους του Europa League.

Εντόπισε, δε, την υπεροχή της στο άψογο παιχνίδι αντεπιθέσεων που έπαιξε και τόνισε ότι από τους δικούς του παίκτες έλειψε το… δολοφονικό ένστικτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λέκο

Για τον λόγο που ξεκίνησε με διαφορετική διάταξη σήμερα: «Ο σκοπός ήταν να έχουμε πιο πολλή κατοχή της μπάλας. Κατά διαστήματα το καταφέραμε, αλλά μόνο με αυτό δεν μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να ανατρέψεις το παιχνίδι.

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Θέλαμε να παίξουμε πολύ επιθετικά, αλλά δεν πήγαμε καθόλου καλά στο κέντρο. Αφήναμε πολύ χώρο στην ΑΕΚ που ξέραμε ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια».

Για τη συνέχεια της Μπριζ από ‘δω και πέρα:
«Είναι πολύ βαρύς αυτός ο αποκλεισμός, είχαμε το υλικό για να συνεχίσουμε. Τώρα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε γιατί είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος στη σεζόν. Πρέπει να ανακάμψουμε γιατί σήμερα δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν… δολοφονικοί και αφήσαμε το παιχνίδι να χαθεί».

Για το αν είναι ανησυχητικό ότι η ομάδα κάνει λίγες ευκαιρίες: «Δεν ισχύει αυτό. Μόνο σήμερα συνέβη. Έχουμε πολλή ώρα την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά πρέπει να έχεις και το δολοφονικό ένστικτο. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά και πολύ έξυπνα τις αντεπιθέσεις και της αξίζουν συγχαρητήρια, διότι δίκαια προκρίθηκε».

Για το γεγονός πως ούτε στο εντός έδρας ματς η Μπριζ έκανε ευκαιρίες στην ΑΕΚ: «Όντως και στο πρώτο ματς, αν και είχαμε κάποιες φάσεις παραπάνω, δεν απειλήσαμε πολύ. Με το οριζόντιο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι. Πρέπει να παραδεχθούμε και την ανωτερότητα του αντιπάλου, γιατί η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε και να σηκώσουμε το κεφάλι για να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x