Stoiximan Super League

Λιβάγια στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Αυτό που συμβαίνει το βλέπω πρώτη φορά»

Για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, προκειμένου να προκαλέσουν εκνευρισμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάρκο Λιβάγια.

Αναλυτικά όσα είπε στον Κώστα Μιαούλη και στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το πώς βλέπει τη συνέχεια για την ΑΕΚ: «Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην Ευρώπη και όσα ακολουθούν στο πρωτάθλημα».

Για το αν βλέπει προσπάθεια των αντιπάλων να προκαλέσουν εκνευρισμό στο παιχνίδι του: «Νομίζω ότι αυτοί που πρέπει να σκέφτονται αν γίνεται επίτηδες είναι οι διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει το βλέπω πρώτη φορά, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Ο διαιτητής είναι μέσα στο γήπεδο, βλέπει τις αντιδράσεις όλων των ποδοσφαιριστών και μπορεί να κρίνει»

Για το αν οι απουσίες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της ομάδας: «Σίγουρα είναι τρεις σημαντικοί παίκτες που προσφέρουν στην ομάδα. Σίγουρο είναι, επίσης, ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε τις απουσίες τους. Ο Πέτρος και ο Γιάκομπ θα απουσιάσουν πολύ περισσότερο καιρό, ο Σέρχιο θα μπορεί να μας ενισχύσει πιο σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x