Europa League

Λιβάγια: «Θετικό αποτέλεσμα με Μίλαν για περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης»

Για τους στόχους της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και την απουσία του Πέτρου Μάνταλου ενόψει τους ματς με τη Μίλαν μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια.

Αναλυτικά, όσα είπε στον OPAP TV:

Για το ματς με τη Μίλαν: «Το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ μεγάλη και δύσκολη ομάδα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την πρόκριση: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό αν και έχουμε δύο ακόμα ματς στον όμιλο, θα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Για την απουσία Μάνταλου: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι ο αρχηγός μας, ο ηγέτης μας, όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντική η απουσία του. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι, πρώτος εγώ, είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί αυτό που έχω δει τους τρεις τελευταίους μήνες εδώ είναι ότι ο Πέτρος είναι ένας πάρα πολύ διαφορετικός και εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Ο στόχος μας είναι να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Φυσικά, αν μπορέσουμε να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Επίσης να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερο στον όμιλο, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x