Euro 2016

Λίγο πριν το Μπέλφαστ... πνιγεί στην μπύρα

Η Βόρεια Ιρλανδία βρίσκεται μια νίκη μακριά από το ευρωπαϊκό όνειρο και το england365.gr σας παρουσιάζει το πώς έφτασε στο σήμερα, ένα βήμα πριν το Μπέλφαστ... πνιγεί στην μπύρα.

Η Βόρεια Ιρλανδία βρίσκεται μια νίκη μακριά από το ευρωπαϊκό όνειρο και το england365.gr σας παρουσιάζει τα κατορθώματα των ομάδων του παρελθόντος, αλλά και το πώς έφτασε στο σήμερα, ένα βήμα πριν το Μπέλφαστ... πνιγεί στην μπύρα.

Το βράδυ της Πέμπτης (8/7) τα βλέμματα όλων στην πρωτεύουσα -και όχι μόνο- της Βορείου Ιρλανδίας θα είναι στραμμένα στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας απέναντι στην Ελλάδα.

Μια ελληνική ομάδα που δεν θυμίζει καθόλου αυτήν του 2004 και του πρόσφατου Μουντιάλ στην Βραζιλία, απέναντι σε ένα σύνολο με φιλοδοξία να φέρει χαρές του μακρινού παρελθόντος. Τότε που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στην πρώτη του εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο (1958) προκρίθηκε μέχρι τα προημιτελικά (αποκλείστηκε από την Γαλλία με σκορ 4-0), επίδοση που παραμένει καλύτερη στην διοργάνωση μέχρι σήμερα, και έκανε την χώρα πρώτη σε πληθώρα διακρίσεων ανάλογα με τον πληθυσμό της.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x