Ισπανία

Λουίς Ενρίκε στους παίκτες της Μπαρτσελόνα: «Ξυπνήστε, γιατί…»

Χρειάστηκε μια «χοντρή» κατσάδα από τον Λουίς Ενρίκε στο ημίχρονο του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις στη Σεβίλλη για να αφυπνιστούν οι παίκτες του και να αποφευχθεί μια οδυνηρή γκέλα.

Η εικόνα της Μπαρτσελόνα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ήταν απογοητευτική για ένα ημίχρονο. Οι Καταλανοί παρότι αγωνίζονταν ήδη με δέκα παίκτες έμοιαζαν νωχελικοί απέναντι στην Μπέτις και φλέρταραν με μια γκέλα που θα ήταν οδυνηρή στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να παραμείνουν μπροστά από Ατλέτικο και Ρεάλ που νωρίτερα είχαν νικήσει.

Ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να αφυπνίσει τους παίκτες του στην ανάπαυλα και δεν τους χάιδεψε τα αυτιά. «Θέλετε το πρωτάθλημα ή όχι; Γιατί φαίνεται πως δεν το θέλετε. Παίζουμε χωρίς πάθος, χωρίς ταχύτητα, χωρίς τίποτα… Είναι σαν να μην παίζουμε καν. Είτε θα ξυπνήσετε είτε θα πετάξουμε στα σκουπίδια το πρωτάθλημα. Εσείς αποφασίζετε», ήταν τα λόγια του προπονητή της «Μπάρτσα» στους παίκτες του.

Και φαίνεται πως έπιασαν τόπο, καθώς οι «μπλαουγκράνα» μεταμορφώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και πήραν μια νίκη που δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga τούς κρατά στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x