Κύπελλο Ελλάδας

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο είχαν σωστή νοοτροπία»

Ικανοποιημένος από την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και την απόδοση των Αζαεβέδο, Μουλέν.

Ικανοποιημένος από την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και την απόδοση των Αζαεβέδο, Μουλέν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Τα κέρδη πλην της νίκης:
«Ήταν μια ομαδική νίκη με καλή νοοτροπία. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κάθε παίκτης δεν ήθελε απλά να παίξει, αλλά να κερδίσει τον σημερινό αγώνα. Ο κάθε παίκτης προσπάθησε πάρα πολύ, έγιναν λάθη, σε κάτι συντέλεσε η αξία του Ατρόμητου. Και οι παίκτες που μπήκαν από τον πάγκο βοήθησαν με τη σωστή νοοτροπία».

Για τους Αζεβέδο και Μουλέν: «Και οι δύο είναι ποιοτικοί παίκτες. Ο Αζεβέδο είναι περισσότερο καιρό εδώ σε σχέση με τον Μουλέν. Θέλαμε να του δώσουμε χρόνο. Θέλω ο κάθε παίκτης που έρχεται να ξέρει τη νοοτροπία και το πνεύμα που έχουμε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό που ο Αζεβέδο βελτιώνεται. Είναι πολύ επιθετικός, είναι προφανές αυτό, αλλά εμείς θέλουμε την καλύτερη ισορροπία».

Για το αν έχει δίλημμα για το ποια θέση θα δώσει στον Βιεϊρίνια: «Όχι, κανένα πρόβλημα. Κανένα δίλημμα. Είναι ξεκάθαρο για μένα τι πρέπει να γίνει και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Πήγε πολύ καλά το σημερινό ματς και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο ματς».

Για την απόδοση του άξονα: «Η λογική μου είναι πολύ σημαντικό ότι οι αμυντικοί μου χαφ να δημιουργούν υπεραριθμία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την παρουσία τους. Δεν έχουμε 11 βασικούς παίκτες, αλλά 18. Θέλουμε πνευματική φρεσκάδα. Πρέπει να ξέρουμε τι φέρνει ο κάθε παίκτης και αυτός που μένει έξω να ξέρει ότι μένει έξω για να φρεσκαριστεί η ομάδα».

Για τη χαλάρωση των παικτών του: «Όταν έχουμε νικήσει 2-0, μετά πετυχαίνουμε εδώ το 1-0, είναι λογικό να επέλθει χαλάρωση. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και αντιδράσαμε».

Για το αν προτιμά αντίπαλο στα ημιτελικά: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, παρά μόνο εμάς. Τα ματς στον ημιτελικό είναι περίεργα. Πρέπει να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια για να πάρουμε το μέγιστο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στόχο. Δεν ξέρουμε πώς θα είναι η κάθε ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x