Europa League

Λυσάνδρου: «Δεν μοιάζει μεγαθήριο η Κλαμπ Μπριζ»

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ είναι ικανή να αποκλείσει την Κλαμπ Μπριζ εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, που εκπροσώπησε το σύλλογο στην κλήρωση, παρουσιάστηκε ανακουφισμένος που απέφυγε η ομάδα του τη Μίλαν και θεωρεί βατό αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ.

«Όταν γνωρίζεις πως δεν είσαι στο γκρουπ των ισχυρών, πρέπει να κάνεις μια ρεαλιστική αποτύπωση της κατάστασης. Ο κάθε σώφρων άνθρωπος θα ήθελε να αποφύγει τη Μίλαν. Αυτό έγινε. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι θέμα ονείρου, αλλά ρεαλισμού. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι υποχρεωμένη ειδικά απέναντι σε αντιπάλους που δεν μοιάζουν με μεγαθήρια μπροστά στο δικό της όνομα να φοβάται. Είναι μια ομάδα που όπως κι εμείς αποκλείστηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Είναι ένας αντίπαλος για τον οποί έχουμε προετοιμαστεί με βάση τον αρχικό μας σχεδιασμό και θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε.

Όσο για τη σειρά των αγώνων (πρώτο ματς στο Βέλγιο), είπε: «Δοκιμάσαμε το αντίθετο με την ΤΣΣΚΑ και δεν πέτυχε, οπότε θα πάμε με αυτή τη λογική».

Τέλος, ευχήθηκε «… καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x