Stoiximan Super League

Λύσεις για το ρόστερ

Τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ καλούνται να αποφασίσουν άμεσα οι κ.κ. Σαββίδης, Βρύζας, Αγγελίδης και Αναστασιάδης, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη κόντρα στην Ζίμπρου.

Έκδηλη είναι η ανησυχία στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για την εικόνα που θα έχει η ομάδα στα επικείμενα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Europa League, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη, με τη διοίκηση να διαψεύδει τα «περί σοβαρού ενδιαφέροντος» για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας.

Έτσι τα σενάρια για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ καλά κρατούν…

Το πιο σημαντικό κενό που έχει παρατηρηθεί είναι εκείνο του κεντρικού αμυντικού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να καλούνται για να βρουν άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα και να συζητήσουν πού αλλού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Όταν μιλάμε για ιθύνοντες, εννοούμε τους κ.κ. Σαββίδη, Βρύζα, Αγγελίδη και Αναστασιάδη, οι οποίοι ο καθένας ξεχωριστά έχουν τέσσερις διαφορετικές απόψεις και άλλες συγκλίνουν σε μία κατεύθυνση.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα θέματα – όπως και τα μεταγραφικά – θα συζητηθούν με την επικείμενη άφιξη του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη, αφού στην… συνάντηση κορυφής θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις (και) για το αγωνιστικό τμήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x