Stoiximan Super League

Μάνταλος: «Όποιος δεν πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει ψηλά ας κάτσει σπίτι του»!

Στην ψυχολογική ώθηση που θα δώσει στην ΑΕΚ η νίκη κόντρα στον Πλατανιά αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, δηλώνοντας σίγουρος πως η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μήνυμα με νόημα από τον Πέτρο Μάνταλο μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατά την βράβευσή του ως MVP, ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην πίεση που υπήρχε πριν το παιχνίδι και δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα θα ανακάμψει άμεσα.

Αναλυτικά:

«Η κατάσταση που βρισκόμασταν, πριν το παιχνίδι, ήταν δύσκολη. Υπήρχε γκρίνια και πίεση, που σε ένα βαθμό ήταν δικαιολογημένο. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνιστήκαμε ακριβώς όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή όχι όπως θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε κατά πολύ την απόδοσή μας, πετύχαμε το πρώτο γκολ και πήραμε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι η νίκη αυτή θα δώσει στην ομάδα πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Υπάρχουν τρία-τέσσερα παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, που μπορούμε να κάνουμε ένα σερί και να επιστρέψει ψηλά στη βαθμολογία. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Εμείς αγωνιζόμαστε, κακά τα ψέματα. Στους πανηγυρισμούς των γκολ βγήκε από μέσα μας όλη η πίεση του τελευταίου καιρού.

Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά χάσαμε τους βαθμούς, που ήταν υπερπολύτιμοι. Το έχω πει: η ΑΕΚ θα επιστρέψει ψηλά. Όποιος θέλει να το πιστέψει, να είναι κοντά μας. Όποιος δεν θέλει να το πιστέψει, ας κάτσει στο σπίτι ή όπου αλλού και να κοιτάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x