Stoiximan Super League

Μακ: «Έτσι και στην Τούμπα»

Ο Ρόμπερτ Μακ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 2-0 και ευχήθηκε να πάρει το τρίποντο ο «δικέφαλος του Βορρά» και στη δεύτερη αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» για τα play off.

Τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ στα τρία έως τώρα ματς των play off σχολίασε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο τέρμα του «δικεφάλου» στο 2-0 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Τόνισε ότι δίκαια έφθασε η ομάδα του σε αυτό το αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» μέσα σε λίγες ημέρες, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (26/05, 18:15).

«Δώσαμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα και είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, αλλά μετά την ανάπαυλα πήγαμε καλύτερα. Συνολικά ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο και κερδίσαμε δίκαια. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και έφθασα τα 20 γκολ στη σεζόν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Την Πέμπτη που υποδεχόμαστε τον Πανιώνιο και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο», αναφέρει ο Σλοβάκος επιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x