Stoiximan Super League

Μανιάς: «Μακάρι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Αφού πρώτα τόνισε πως ο Αστέρας έφτασε εκεί που του άξιζε, ο Μιχάλης Μανιάς εξέφρασε την ελπίδα του για ακόμα καλύτερα πράγματα του χρόνου!

Πρώτος σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και ο άνθρωπος που «σφράγισε» την παρουσία των Αρκάδων στο Europa League της επόμενης περιόδου, σημειώνοντας και ένα γκολ στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού

Για τον Μιχάλη Μανιά ο λόγηος, με τον 28χρονο επιθετικό να κάνει δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arcadia 93.8. «Κατ' αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σε όλο το team, σε όσους είναι πίσω από την ομάδα και στους φιλάθλους μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα. Καταφέραμε να φτάσουμε τον Αστέρα εκεί που του αξίζει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η σεζόν ξεκίνησε δύσκολα. Είχαμε στο μυαλό μας τα περσινά. Τις πρώτες αγωνιστικές δεν ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε, δουλέψαμε πάρα πολύ και με την έλευση του Σάββα Παντελίδη και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μέρα χαράς».

Ενώ ερωτηθείς για το αν αφιερώνει κάπου την επιτυχία της ομάδας του και κληθείς να πει δύο λόγια για την προσωπική του επίδοση, ο Μανιάς σχολίασε: «Στην οικογένειά μου, στην αρραβωνιαστικιά μου, στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους μας. Τα δικά μου γκολ βοήθησαν την ομάδα. Μακάρι να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x