Γενικά

Μάριν: «Δεν ευθύνομαι εγώ για το… Γερμανός Μέσι»

Ο Μάρκο Μάριν δηλώνει ικανοποιημένος με την καριέρα του και αναφέρεται στις παλιές συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Μάρκο Μάριν δεν έκανε την καριέρα που θα περίμεναν πολλοί, αλλά ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος με την διαδρομή του στα γήπεδα.

«Είχα μια φανταστική καριέρα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Ίσως θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Ίσως να μην ήμουν υπομονετικές σε κάποιες καταστάσεις, ενώ και οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν. Τώρα είμαι ευτυχής στον Ερυθρό Αστέρα και ικανοποιημένος με την καριέρα του», τόνισε ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Όσο για το προσωνύμιο «Γερμανός Μέσι», που του είχαν… κολλήσει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του; «Δεν μπορούσα να το αλλάξω αυτό. Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό το προσωνύμιο. Ο Μέσι είναι ένας και κανένας δεν τον πλησιάσει. Για μένα δεν έφερε περισσότερη πίεση, γιατί νομίζω πως κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά όταν με σύγκριναν μαζί του. Ίσως είδαν κάποια κοινά στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση με τον Μέσι. Είναι το νούμερο ένα, ο Κριστιάνο είναι άλλου τύπου παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x