Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Υπομονή άλλα 14 χρόνια οι αντίπαλοι. Ας χτυπούν εμένα, όχι τον Ολυμπιακό» (video)

Ο Β. Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό, προανήγγειλε σημαντική ενίσχυση και πέταξε μπηχτές προς πάσα κατεύθυνση. «Να μην χτυπούν την ομάδα όσοι έχουν αναλάβει τέτοια… εργολαβία».

Ο Ολυμπιακός είναι το… λιμάνι του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σκοπεύει να αποχωρήσει, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις φήμες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα.

Εξερχόμενος από το «Γ. Καραϊσκάκης», ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών δήλωσε χαρούμενος για τον 44ο τίτλο και είπε με νόημα: «Δεν πάω πουθενά, εδώ είναι το σπίτι μου»!

Αφού προανήγγειλε ενίσχυση… εδώ και τώρα ενόψει της νέας σεζόν, στη συνέχεια πέταξε «καρφιά» προς πάσα κατεύθυνση, κάνοντας λόγο για «πόλεμο» και «εμπόδια» που μπαίνουν σκοπίμως στο δρόμο της ομάδας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρινάκη

«Είμαστε περήφανοι που κατακτήσαμε το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 44ο. Δώσαμε απαντήσεις. Τα τελευταία επτά χρόνια ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η καλύτερη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Παρόλο που φέτος μας έβαλαν πάρα πολλά εμπόδια στο στόχο του πρωταθλήματος, εμείς είμαστε δυνατοί και χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο.

Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει και θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο. Γρήγορα-γρήγορα γιατί θα ξεκινήσουμε και γρήγορα τη νέα σεζόν. Θα τα μάθετε όλα αναλυτικά εντός 15ήμερου.

Έχω δώσει μία υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα. Καλό θα είναι οι αντίπαλοι να κάνουν υπομονή άλλα 13-14 χρόνια… Δεν πάω πουθενά, εγώ εδώ θα είμαι. Εδώ είναι το σπίτι μου, ο Πειραιάς είναι η πόλη που γεννήθηκα και που προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ.


Όσοι έχουν αναλάβει… εργολαβία εναντίον του Ολυμπιακού, είτε υπουργοί, βουλευτές, αστυνομικοί, επιχειρηματίες, καλό θα είναι να χτυπούν εμένα μόνο και όχι τον Ολυμπιακό. Να τον αφήσουν να παίρνει πρωταθλήματα…

Ζήτω ο Θρύλος!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x