Αισιόδοξος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League είναι ο Πέδρο Μαρτίνς όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα των «ερυθρόλευκων».

«Υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να προκριθούμε. Παρότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες, που βρίσκεται σε καλή στιγμή, με πολλούς διεθνείς Ουκρανούς παίκτες και εμπειρία στη διοργάνωση. Περιμένω τα δύο ματς αυτά να είναι ισορροπημένα. Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τις λεπτομέρειες κα να είναι πιο αποτελεσματική θα προκριθεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι με τον τρόπο που θα το διαχειριστούμε. Υπάρχουν πιθανότητες. Θα είναι ένας προκριματικός πολύ ισορροπημένος», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το αν βοηθάει τον Ολυμπιακό ότι το πρώτο ματ ςθα είναι εντός, είπε: «Είναι πολύ καλύτερο να παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και το δεύτερο εντός, με δεδομένο ότι το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας και είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίζουν. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι αδύνατο, όμως ξέρουμε πως το ματς που θα παίξουμε στην έδρα μας θα μας βοηθήσουν. Έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε αυτή την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ