Αγγλία

«Ματιές» Άρσεναλ και Τσέλσι στον Ντένις Σουάρεθ

Αγγλικός «εμφύλιος» αναμένεται για χάρη του Ντένις Σουάρεθ, καθώς Άρσεναλ και Τσέλσι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Κοντά στην «πόρτα» της εξόδου από την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ντένις Σουάρεθ. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος ανήκει από το καλοκαίρι του 2016 στους «μπλαουγκράνα», δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχοντας αγωνιστεί μόλις 32 λεπτά τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα λοιπόν με ισπανικά δημοσιεύματα, το συμβόλαιο του 24χρονου άσου λήγει σε ενάμισι χρόνο, με τον σύλλογο της Βαρκελώνης να μην εμφανίζεται αρνητικός σε μια πιθανή πώλησή του, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά. Μάλιστα, οι όποιες εξελίξεις μπορεί να γίνουν μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Σουάρεθ, μεταξύ των οποίων η Τσέλσι και η Άρσεναλ. Μάλιστα. στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως οι δύο αγγλικές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του, καθώς η προοπτική της Premier League είναι κάτι που εξιτάρει τον Ισπανό χαφ.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x