Stoiximan Super League

Ματίγια: «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην Ισπανία»

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν λάβει στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία σχολίασε σε συνέντευξή του στη Marca ο Ματίγια.

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν λάβει στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία σχολίασε σε συνέντευξή του στη Marca ο Ματίγια.

Ο άσος του Άρη αναφέρεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την πορεία του φέτος με τους κίτρινους.

Αναλυτικά μίλησε:

-για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

«Συνειδητοποίησα ότι πήγαινα σε ένα άλλο ποδόσφαιρο, μια άλλη γλώσσα, μια άλλη κουλτούρα και, όπως έμαθα νέα πράγματα, και σιγά σιγά ξέχασα. Εδώ και δύο χρόνια είμαι εδώ και είμαι ευτυχής. Είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και οι άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα επέστρεφαν σε έναν τελικό. Ακόμα περισσότερο μετά τον υποβιβασμό που υπέστησαν πριν από μερικά χρόνια εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Πλέον, προσβλέπουμε στην Ευρώπη. Είχα την κακή τύχη να έχω σοβαρούς τραυματισμούς αλλά παίζω σχεδόν τα πάντα για δύο χρόνια».

-για το παρατσούκλι του ‘’el mago’’:

. «Έχω σκοράρει και βοηθάω σε πολλά γκολ και από εκεί προέρχεται το ψευδώνυμο . Είναι ωραίο να έχουν μάθει να το λένε στα ισπανικά«, παραδέχεται.

-για τα μέτρα που έχει λάβει η Ελλάδα για τον κορωνοϊό:

«Επικρατούν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, λήφθηκαν έγκαιρα και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην Ισπανία. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να πας πουθενά γιατί τα πάντα είναι κλειστά.

Οι ελίτ αθλητές έχουν ειδική κυβερνητική άδεια για να προπονούνται. Ωστόσο, πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα, να εξηγείς ποιος είσαι, που μένεις, γιατί πρέπει να βγεις από το σπίτι σου και πόση ώρα θα είσαι εκτός σπιτιού. Από τη στιγμή που θα γίνει δεκτό το αίτημά σου, μπορείς να φύγεις από το σπίτι σου. Πρέπει όμως να έχεις μαζί σου το χαρτί και την ταυτότητά σου σε περίπτωση που σε σταματήσει η αστυνομία. Μπορείς να προπονηθείς αρκεί να κρατάς αποστάσεις.

Δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε από την Ελλάδα για λόγους υγείας. Το ίδιο πρέπει να ισχύει γενικώς. Αλλάζοντας πόλεις, αλλάζουν και οι κανόνες με συνέπεια να ρισκάρεις να προσβληθείς και ταυτόχρονα να κολλήσουν οι υπόλοιποι. Ο καθένας πρέπει να μένει στο σημείο που βρίσκεται.

Ο ιός αναπτύσσεται σιγά-σιγά και μέχρι να φτάσει στην κορύφωση του δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να φύγουμε από την Ελλάδα. Το βλέπω καλά, πρώτα απ 'όλα είναι η υγεία μας. Και ο υπόλοιπος κόσμος έτσι είναι, βλέπω ότι τον έχει αγγίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x