Stoiximan Super League

Μάτος: «Δεν έχω ιδέα για την φάση, αλλά ευχαριστώ τον Θεό για το γκολ και τη νίκη»!

Διαβάστε όσα είπε ο «χρυσός σκόρερ» του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το γκολ που σημείωσε αλλά και για το ξεκίνημα της πολυσυζητημένης φάσης.

Χαρούμενος που έκρινε το ντέρμπι και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με δικό του γκολ εμφανίστηκε ο Λέο Μάτος. Ο μπακ του «δικέφαλου του Βορρά» μιλώντας μετά το φινάλε τόνισε πως δεν κατάλαβε αν πρόλαβε ή όχι την μπάλα στην φάση από την οποία προήλθε το κόρνερ του μοναδικού τέρματος του ματς.

Αναλυτικά:

Για το αν έχει πετύχει ξανά γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα: «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όταν αγωνιζόμουν στα χαφ στην Ουκρανία, ήταν ένα παιχνίδι με μια μικρή ομάδα. Επτά χρόνια στην Ουκρανία μου συνέβη μία φορά. Δεν ήταν ένα ντέρμπι όπως το σημερινό. Όπως πήγε το παιχνίδι, έγιναν πολύ λίγες φάσεις και ευχαριστώ το Θεό που η ομάδα μου πήρε τη νίκη με ένα δικό μου γκολ».

Για το θέμα με τις ευκαιρίες που έχει η ομάδα και το δικό του γκολ: «Έχουμε επιθετικούς που έχουν πολλή μεγάλη ποιότητα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές χάνεις τα πάντα και μετά η μπάλα μπαίνει μόνη της. Δε μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Σε παίκτες με τέτοια ποιότητα, γυρνάει μόνο του».

Για το αν ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Όχι. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Με βάση τις ευκαιρίες, ήμασταν πιο επικίνδυνοι σε όλο το παιχνίδι. Το ελέγχαμε και απειληθήκαμε ελάχιστα. Σε άλλα παιχνίδια, στο δεύτερο ημίχρονο, χαμηλώναμε το ρυθμό μας και αφήναμε τον αντίπαλο να βγει στην κόντρα, αλλά σήμερα, πιέσαμε ως το τέλος».

Για το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που ήρθε σήμερα: «Δεν είναι κάτι το οποίο έχουμε συζητήσει. Νομίζω ότι ήταν απλά σύμπτωση. Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι σε πολλά παιχνίδια μπαίναμε πολύ δυνατά, κάναμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και, αθλητικά, δεν ήμασταν το ίδιο επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα, αυτό άλλαξε και πιέσαμε το ίδιο καλά και στα 90 λεπτά».

Για τη φάση του κόρνερ που ξεκίνησε το γκολ και αν πρόλαβε πριν βγει άουτ: «Δε μπορώ να σας πω. Είναι μια φάση που ήμουν σε φουλ ρυθμό. Προσπάθησα να προλάβω τη μπάλα και να τη γυρίσω. Θα το δω και θα σας πω, αλλά τώρα δεν έχω ιδέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x