Ιταλία

Ματουιντί: «Ο Ρονάλντο δουλεύει σαν τρελός!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, ο Μπλεζ Ματουιντί.

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους, έχει συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω στους «μπιανκονέρι».

Ο 33χρονος σούπερσταρ μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν, έχει αναδειχθεί ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Γιούβε μετρώντας εφτά γκολ στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές της Serie A.

Πέρα από την λάμψη που προσδίδει η έλευση του στο σύνολο του Αλέγκρι, φαίνεται πως αποτελεί και πρότυπο για τους συμπαίκτες του. Σύμφωνα με τον Μπλεζ Ματουιντί, ο Πορτογάλος δουλεύει πιο πολύ από όλους στις προπονήσεις δίνοντας το παράδειγμα στους υπόλοιπους, ενώ δεν διστάζει να τον χαρακτηρίσει και ηγέτη.

«Μετά τον αγώνα με την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την επόμενη μέρα ήμασταν όλοι κουρασμένοι εκτός από τον Ρονάλτο!» δήλωσε αρχικά ο 31χρονος μέσος και συνέχισε τονίζοντας πως: «Έχει δουλέψει σαν «τρελός» από τότε που ήρθε εδώ, πιο πολύ από όλους. Για αυτό και στα 33 του χρόνια αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Η επιρροή του δεν περιορίζεται μόνο στις προπονήσεις. Είναι απαραίτητη η παρουσία του στους αγώνες, εκεί όπου μπορεί να κάνει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν».

«Όλοι αισθάνονται πιο δυνατοί μαζί του. Με αυτή την έννοια είναι ένας ηγέτης» συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x