Europa League

Ματσάρα στη Μόσχα, «φωτιά» στον 7ο όμιλο!

Απίθανα πράγματα στο Σπαρτάκ Μόσχας – Ρέιντζερς, που έληξε 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. Στο άλλο ματς της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο του Europa League: Ραπίντ Βιέννης – Βιγιαρεάλ 0-0.

Το παιχνίδι στη Μόσχα ανάμεσα στη Σπαρτάκ και την Ρέιντζερς ήταν… τρελό! Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, χάρη σε αυτογκόλ του Ερεμένκο, για να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχους ο Μελγκαρέχο στο 22’.

Πέντε λεπτά αργότερα, η Ρέιντζερς πήρε ξανά κεγάλι στο σκορ με τον Καντέιας, αλλά στο 35΄ήταν η σειρά του Γκόλντσον να βάλει αυτογκόλ για να κάνει το 2-2!

Η απάντηση για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ ήταν άμεση, καθώς 6 λεπτά αργότερα, ο Μίντλετον σκόραρε για να κάνει το 2-3, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Σπαρτάκ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 58’ όταν ο Λουίς Αντριάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3 και ένα λεπτό αργότερα, οι Ρώσοι έκαναν την ανατροπή για το 4-3 με σκόρερ τον Χανί!

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ραπίντ Βιέννης και Βιγιαρεάλ έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Επειτα και από τα σημερινά αποτελέσματα ο όμιλος παίρνει φωτιά, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαφορά από την πρώτη Βιγιαρεάλ μέχρι την 4η Ραπίντ Βιέννης είναι μόλις δυο βαθμοί.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο

Ραπίντ Βιέννης – Βιγιαρεάλ 0-0
Σπαρτάκ Μόσχας – Ρέιντζερς 4-3

Η επόμενη αγωνιστική (29/11)

Σπαρτάκ Μόσχας – Ραπίντ Βιέννης
Ρέιντζερς – Βιγιαρεάλ

Η βαθμολογία

1.Βιγιαρεάλ 6
2.Σπαρτάκ Μόσχας 5
3.Ρέιντζερς 5
4. Ραπίντ Βιέννης 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x